[vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column width=”1/2″]

  [/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

  Aanbevelingen voor het invullen van een aanvraag

  & nbsp;

  SEIK Publishing House heeft tientallen verschillende bedrijven ondersteund, van talentenjachten op school tot nationale wedstrijden en donaties. We willen mensen inspireren om goed te doen en gelukkig te zijn.

  & nbsp;

  We doneren één kalender aan een goed doel voor elke kalender die je koopt.

  Onze producten zijn zeer geschikt om de beste te belonen of om bijzondere mensen naar voren te halen. Een kalender is een waardevol geschenk.

  & nbsp;

  Enkele tips voordat u de aanvraag invult.

  & nbsp;

  1. Een supporter of sponsor zal heel blij zijn als je kunt accepteren. Zoek uit hoe u ons ook kunt helpen. We houden van innovatieve en inventieve ideeën. Bijvoorbeeld posts op social media, games delen, een fotomuur op een evenement of juist een speurtocht? We belonen ingenieuze ideeën zeker.
  2. Het verzoek moet ruim voor het evenement worden verzonden! Stuur het verzoek ten minste 2 weken voor het evenement. Dan zijn we beter in staat om de levering van de producten aan u te organiseren, de details van de samenwerking te bespreken en de logobestanden te delen. Voor grotere projecten raden we je aan om eerder contact met ons op te nemen.
  3. Vul het aanvraagformulier zorgvuldig in en zorg ervoor dat u de inhoud van het evenement, de tijd en plaats van het evenement vermeldt! Vertel ons ook het doel van uw activiteit, wie u het doet voor, en wat er aan de hand is. Ontdek waar het evenement plaatsvindt en wanneer, zodat we onze samenwerking beter kunnen plannen.
  4. Schrijf geen roman, wees moedig en zeg precies wat je wilt! Laat ons weten welke producten je nodig hebt, in welke hoeveelheden en met welk doel.
  5. Laat ons weten hoe je het gedaan hebt na het evenement! We zijn erg geïnteresseerd in het succes van je evenement en willen precies weten wat er op het evenement is gebeurd. We zullen graag een korte introductie van het evenement en foto’s van het evenement op onze blog en sociale media plaatsen. Als u media-aandacht heeft gekregen, laat het ons dan weten.

  & nbsp;

  Als je vragen hebt over het invullen van het formulier, neem dan gerust contact met me op.

  & nbsp;

  Rudolf-Gustav Hanni
  SEIK Uitgeverij
  Oprichter
  [email protected]

  [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_empty_space height=”100px”][/vc_column][/vc_row]