Hallo,

Ik ben Rudolf, oprichter van SEIK. Ik begon dit bedrijf in groep 8 met een ambitieus doel om mensen om me heen gelukkiger te maken. Met onze eerste Happy Calendars hebben we al verschillende bedrijven geïnspireerd. Happy Calendar vrolijkt het werkleven op met dagelijkse uitdagingen. Vandaag hebben we de kans om meer dan 100.000 mensen in de Baltische staten, Scandinavië en in heel Europa te inspireren met onze producten. SEIK in het Ests betekent avontuur – en dat is alles wat we u willen meegeven.

Laat ons u, uw collega’s, belangrijke partners en beste klanten inspireren.

Rudolf-Gustav Hanni / Founder of SEIK Publisher

We hebben meer dan 1000 mensen in bedrijven geïnspireerd

 

We bestellen al minstens 7 jaar op rij Happy Calendars. Onze werkgevers konden zich geen jaar zonder voorstellen. Happy Calendar vrolijkt ons team op met kleine uitdagingen – soms lachen we enorm, soms gaan we serieus een kussengevecht houden, als de kalender dat zegt.

Heili / Mitt & Perlebach

We werkten graag samen met SEIK. Eerst waren we van plan om één kalender alleen in het Engels te maken. Ontwerpers boden aan om in plaats daarvan kalenders apart te maken in het Ests, Lets, Litouws en zelfs in Frankrijk. Designer heeft een geweldige taak en bijpassende kalender met ons unieke ontwerp en branding. We waren vooral dol op tafelkalenders met houten voet.

Mark / Virbac

Nog tijd tot kerst

 
 

Seik-cadeaus met 20% korting

We hebben een breed scala aan inspirerende cadeaus voor elke gelegenheid – of het nu voor Kerstmis is, het vieren van de verjaardag van een collega of het verwelkomen van nieuwe klanten. Krijg korting op SEIK-producten als u ze als Zakelijke klant bestelt. Vraag voor hoeveelheden van meer dan 10 stuks een speciale prijs.

voeg uw logo toe & ontwerp op het product

Voeg een persoonlijke bijlage toe aan het product. We bieden je de mogelijkheid om ontwerpen aan te passen – voeg een logo, je afbeeldingen of zelfs je evenementen en daden toe aan Happy Calendar of andere producten.

productontwikkeling op maat bestellen

Onze ontwerpers staan klaar om u te helpen met elk soort productidee – we helpen het idee te ontwikkelen, het prototype te maken en ze op tijd te produceren. We kunnen helpen met grafisch ontwerp, illustraties, productie en verzending rechtstreeks naar ontvangers. We brengen uw nieuwe ideeën graag tot leven.

Laten we een inspirerende & instagrambare cadeaus dit jaar

  RUDOLF-GUSTAV HANNI

  Oprichter van SEIK Publisher
  [email protected]
  +372 5661 6462

  SEIK PUBLISHER

  Seik OÜ
  Parda 5, 10151 Tallinn
  [email protected]