HET BEGON ALLEMAAL IN DE BASISSCHOOL.

Het begon allemaal bij de les economie in groep 8. We wilden de mensen om ons heen gelukkiger maken. Zo zijn we begonnen met de Happy Calendar. Al snel werden we opgemerkt door de grootste kalendermaker in Estland genaamd Timer, samen publiceerden we de tweede kalender. Daarna deden we mee aan de wedstrijd voor jonge ondernemers ENTRUM, toen we de goede daden op de schoolagenda zetten. Het kreeg zeer positieve feedback van studenten en docenten.

8 JAAR GELUKKIGE MENSEN

Het is ons gelukt en meer dan 40.000 huishoudens hebben de inspirerende Happy Calendar gebruikt. Mensen hebben zeer goede feedback gegeven op onze producten, wat ons motiveert om door te gaan met het uitdelen van de Happy Calendar en andere inspirerende producten.

UITBREIDING NAAR DE INTERNATIONALE MARKTEN

We gingen op zoek naar andere producten en veranderden de naam in SEIK Publisher. We delen inspirerende cadeauboeken en andere cadeaus uit. In 2017 hebben we de Happy Calendar in 20 talen vertaald en vanaf 2018 zijn we begonnen met het verkopen van inspirerende cadeaus in Estland, Letland, Litouwen, Duitsland, België, Nederland, Frankrijk, VK, Zweden, Finland en andere landen.

We zijn op zoek naar uw inspirerende productideeën – laten we samen zinvolle cadeaus uitdelen.

Neem contact op