INSPIRATIE VOOR DAGELIJKS, MOOI DESIGN VOOR HET HELE JAAR

Kalender van daden is een kalender met één simpele en leuke activiteit die voor elke dag is geschreven, of het nu gaat om het knuffelen van een vriend of het schrijven naar oude vrienden. Door de snelle dagelijkse routine vergeet je misschien hoe belangrijk het is om te helpen, te knuffelen of te zeggen: “Ik hou van je”, dus de Agenda met acties is een goede hulp om je aan zulke eenvoudige dingen te herinneren. U kunt er zeker van zijn dat u een glimlach op het gezicht van uw dierbaren tovert en dat uw ogen zullen stralen.

WAT?

Oude Griekse filosofen geloofden al dat gelukkig zijn het belangrijkste doel in het leven was. We geloven dat onze kalender een goede manier is om dit doel te bereiken.

NAAR WIE?

Kalender is voor iedereen – vreugde is iets dat niemand kan worden ontzegd en dat geen grenzen kent.

WAAROM?

Op de Kalender van Daden staat voor elke dag iets leuks geschreven, zoals ‘Knuffel iemand’, ‘Glimlach’ of ‘Bak Pannenkoeken’. Deze kleine dingen zorgen ervoor dat je elke dag kunt genieten.

ONTWERP

Kalender van daden is niet alleen een kalender en een reeks goede daden, maar ook een geweldig meubelstuk. In de loop der jaren is het ontwerp steeds stijlvoller geworden, en zowel de illustraties als de foto’s zijn door jongeren zelf gemaakt.

HART

Oprecht is een van de eerste trefwoorden die in je opkomt als je naar een kalender kijkt. De afbeeldingen zijn met zorg en liefde gemaakt en de daden zijn geschreven met iedereen in gedachten om ervan te genieten.

CADEAU

Een kalender is een geweldig cadeau-idee, want het belangrijkste met Kerstmis is om je dierbaren tijd en vreugdevolle herinneringen te geven die gemoedsrust zullen brengen. Door je kalender met daden in een cadeauzakje te doen, kun je er zeker van zijn dat je de rest van het jaar elke dag een beetje geluk schenkt.

ARTIESTEN

PRIIDU SAART

Priidu Saart is een jonge fotograaf, die naast andere activiteiten graag lange reizen in de natuur maakt en de echte ongerepte natuur vastlegt.

ANNE HANNI

Anne Hanni is een jonge kunstenaar, die werkt als graficus. Ze denkt dat eenvoud het ding is en hij maakt vooral kunst in Scandinavische stijl.

ONTWERP JEZELF EEN KALENDER

Jij kunt de ontwerper zijn van Happy Calendar. Kies je beste 12 foto’s over je avonturen, krachtige tekeningen of mooie familie. Ontwerp vandaag nog uw kalender.